Over ons

Wij zijn Leo en Marike de Wolf-Tammeling, eigenaren van ‘de Cuynder’.

Aan het eind van 2016 verhuisden wij met ons gezin naar Donkerbroek en stonden aan het begin van een nieuw avontuur bij de overname van dit bedrijf. Leo is opgeleid als jurist, Marike als basisschoolleerkracht. Onze kinderen zijn op dat moment 12 en 2 jaar oud.

We zijn grote natuurliefhebbers! We houden van het buitenleven en vinden iedere bloem, vlinder en vogel even prachtig. Als gezin zetten we ons al jaren in om goede rentmeesters te zijn van de schepping. Duurzaamheid en hergebruiken zijn woorden die goed bij onze levensstijl passen. We houden van puur, vers en gezond eten. Huishoudelijke artikelen, meubels, kleding en andere spullen kopen we bij voorkeur in de kringloopwinkel of op Marktplaats.nl. Afval proberen we zo veel mogelijk te beperken en wat er over blijft aan afvalproducten, scheiden of hergebruiken we. Een grote passie van Marike is ‘zoveel mogelijk zelf maken’. Met name voedsel, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en gebruiksvoorwerpen.

Gaandeweg wordt het duurzaam en bewust leven steeds gemakkelijker en is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo kwamen we terecht in Friesland waar deze biologische tuinderij annex mini-camping te koop stond. Het concept past zeer bij ons, al zullen we op dit gebied nog best veel nieuwe dingen moeten leren.

Welkom om dit avontuur met ons mee te beleven!

  • Kom kamperen tussen de pijnbomen
  • Boek een workshop
  • Help mee in de tuin
  • Vier een feest op deze bijzondere locatie
  • Kom met een groep kamperen en combineer deze dagen met sommige workshops
  • Verzin iets en vraag naar de mogelijkheden