Oudhollandse huurtent

In oudhollandse stijl kamperen? Dat kan ook op de Cuynder!

Naast de schapenweide verhuurt Aaltine van www.noordnederlandtevoet.nl twee sfeervol ingerichte tenten, namelijk een De Waard tent, type Jan van Gent en een grote Cabanon tent, type Mont Blanc. In beide tenten kampeer je in oudhollandse sfeer zonder elektriciteit, maar met koelbox, campinggaslamp, een gaskookstel en toebehoren, 2 eenpersoonsbedden met dekbed, zithoekje en picknicktafel.

Zowel de stevige De Waardtent als de zeer ruime Cabanontent zijn geschikt voor 2 personen. In de Cabanontent kunnen 2 opblaasbare slaapmatten extra geplaats worden. Op deze manier is er voldoende plaats voor een gezin met twee kinderen. Lakens, slopen en handdoeken neem je zelf mee.

In het hoogseizoen (zomervakantie) zijn de tenten alleen per week te boeken.

Je huurt de Jan van Gent De Waardtent voor €400,- per week voor 2 personen.

Wil je veel ruimte dan is de grote Cabanontent een fijne keuze. Deze tent kost €450,- per week voor 2 personen.

Deze prijzen zijn exclusief de toeristenbelasting à €1,10 p.p. per nacht.

Beide tenten worden van maandag tot maandag (7 nachten) verhuurd. Op de dag van aankomst kun je vanaf 16:00 in de tent. Op de dag van vertrek laat je de tent om uiterlijk 10:30 schoon en opgeruimd achter.

Buiten het hoogseizoen is het mogelijk de tent voor een weekend (vrijdagmiddag t/m maandagochtend) of een midweek (maandagmiddag t/m vrijdagochtend) te huren, prijzen in overleg.

Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen of een berichtje sturen naar Aaltine op nummer 06-12201149 of een mail sturen aan info@noordnederlandtevoet.nl.